Mae Phim  -  Suan Son  -  Ban Phe

Upptäck Rayong-regionen

Här presenteras lite info som gäller inom Rayong-regionen som kan vara intressant och värdefullt att veta såsom besökare vid en kort semestervistelse.

 

Utflykter/Besöksmål

Här presenteras en del av alla de besöksmål som är möjliga att besöka vid era utflykter. De som presenteras här är möjliga att besöka vid en dagstur. Det betyder alla mål inom regionen, men även några i öster, samt de som ligger runt Pattaya och Sriracha i Chon Buri-regionen.

Se mer

 

Stränder inom Rayong regionen

Här presenteras de största stränderna inom regonen, Ao Kai Beach, Laem Mae Phim Beach, Suan Son Beach, Mae Rampung Beach och PMY Beach, samt en samling mindre stränder mellan de större stränderna..

Se mer

 

Restauranger

Vilka möjligheter det finna att äta och äta både gott och billigt. Allt från det rullande köket (saranger) och färdig mat i en plastpåse på en marknad eller varför inte från en säljare med en ställning på motorcykel med färdig mat i plastpåsar. Här rekommenderade restauranger.

Se mer

 

Shopping

Här presenterar vi de mest intressanta shopping-ställerna för en besökare. Gärna rekommenderat av er.

Se mer

 

Songthaew

Songthaw är en liten pick-up lastbil med två motstående bänkar på flaket. De finns i linjetrafik inom stora delar av regionen. Det är dessa som presenteras här, även om det finns songthaew som kör som vanlig taxi.

 

Massage

Här kommer presenteras några möjligheter till massage. För att presenteras här ska minst en massör vara certifierad, ha toalett med dusch och vara rekommenderad av oss själva eller av er.

SE MERA

 

Frisörsalonger

Här kommer presenteras några frisörs-salonger, både kvinnliga och manliga. För att presenteras här ska minst en frisör vara certifierad och vara rekommenderad av oss själva eller av er.

SE MERA

 

Semesterskolor

Här presenteras de 2 semesterskolor som finns inom regionen Rayong.

SE MERA

Logotype

Mobil: +66 84 465 38 50 (Thailand)